Nieuws

Snickers voorjaarsactie

Twee Snickers t-shirts GRATIS bij aankoop van twee 2-way stretch werkbroeken

 

 

 

 

 

Tackers Rapid


Bekijk de instructievideo om te leren welke tacker het meest geschikt is voor jou en je klus.

Handtackers

Deze zijn makkelijk te gebruiken en mee te nemen. Ze zijn perfect wanneer je slechts een beperkt aantal nieten nodig hebt, maar vereisen veel kracht wanneer je ze voor grotere projecten gebruikt. Handtackers zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium en staal. Tackers van kunststof wegen minder en zijn makkelijk te hanteren. Ze zijn perfect voor kleine projecten in en om het huis. Tackers van aluminium en staal zijn duurzamer en hebben een langere levensduur. Ze zijn geschikt voor grote projecten, hardere materialen en buitenshuis gebruik.

Bekijk al onze handtackers


handtacker Rapid

 

De automotive industrie

KNIPEX heeft gereedschap voor veel verschillende industrieën. Wist je dat we ook heel veel verschillende tangen hebben voor de automotive industrie? 🛞 🚙 Van ijzersterke diesels tot moderne elektrische auto's voor elke (hobby) monteur hebben we de tang!
KNIPEX heeft gereedschap voor veel verschillende industrieën. Wist je dat we ook heel veel verschillende tangen hebben voor de automotive industrie? 🛞 🚙 Van ijzersterke diesels tot moderne elektrische auto's voor elke (hobby) monteur hebben we de tang!

Win een SUP board van Steel Blue

Bij aanschaf van een paar Steel Blue werkschoenen maak je nu tijdelijk kans* op een Stardupp Earth Elite SUP 10’8 Set ter waarde van €359,-.

Wat is een SUP board?

SUP (Standing Up Paddling) boards zijn de snelst groeiende watersporttrend van dit moment.

Dompel jezelf onder in de betoverende aantrekkingskracht van de natuur met de Stardupp Earth Elite SUP 10’8 Set. Op dit board raak je niet uitgekeken. Ideaal voor mooie tochten in de natuur of op zee. Ontwikkeld om leuk te zijn op zowel je eerste als je honderdste SUP avontuur. De stabiliteit zorgt ervoor dat je zonder problemen je eerste slagen kunt maken, terwijl de gestroomlijnde punt de mogelijkheid geeft sneller te varen wanneer je de slag te pakken hebt.

Stardupp Elite SUP boards zijn geproduceerd met behulp van de Double Layer USL Fusion technologie, wat resulteert in boards die superieur zijn in gewicht, stijfheid en duurzaamheid. Omdat het thermische fusieproces lijmloos is, wordt het g

ewicht drastisch verminderd terwijl de materiaalsterkte, stijfheid en duurzaamheid worden verhoogd. Tevens kunnen deze Elite sup boards een hogere druk aan en een hoger draaggewicht persoon (gewicht op 1 punt).

De Stardupp Earth Elite SUP word geleverd met:

  • Stardupp Y2 pomp 20 Psi met 3 standen: Hoog volume, hoge druk en leegpompen
  • Stardupp Pro leash: verlies nooit je SUP door de tot 5 meter uitrekbare enkelband.
  • Stardupp Ultra SUP peddel: verstelbare aluminium peddel (165-215 cm)
  • Stardupp Slide Racing vin: voor koersvast suppen
  • Stardupp Trolley rugzak met wieltjes: Volledig openritsbare SUP backpack waar je al je SUP accessoires in kan opbergen
  • Stapsgewijze handleiding
12345